طرز تهیه جگر گوسفندی به روش سنتی با طعم فوقالعاده خوشمزه
[ad_1]
سلام دوستان! امروز می خواهیم طرز پخت جگر گوسفند را با هم یاد بگیریم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و می تواند یک غذای عالی برای ناهار یا شام باشد. پس بیایید با هم کار کنیم و این غذای خوشمزه را درست کنیم.
برای تهیه جگر گوسفند ابتدا جگر را خوب بشویید و به اندازه دلخواه ببرید. پیاز را خلال کرده و با جگر و آبلیمو و ادویه مخلوط می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود. بعد از آن جگرها را به سیخ می زنند و روی زغال یا در تابه یا حتی در فر می پزند تا خوب سرخ شوند. در آخر با نان، پیاز و جعفری سرو کنید. نوش جان!
مواد اولیه برای 3 نفر | اندازه ی |
جگر گوسفند | 500 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
آب لیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
ادویه جات ترشی جات و مواد دیگر | اندازه ی |
نمک | کافی |
فلفل | کافی |
فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه جگر گوسفند
مرحله 1: آماده سازی کبد
ابتدا جگر را خوب بشویید و یک لایه نازک روی آن را با چاقو بردارید. سپس جگر را به اندازه دلخواه (نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک) ببرید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله 2: پیاز را خرد کنید
پیاز را پوست بگیرید و به ورقه های بزرگ برش دهید. سپس پیاز را در ظرفی بریزید.
مرحله 3: جگر را مزه دار کنید
جگرهای آماده را با پیاز به کاسه اضافه کنید. سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به مواد اضافه کنید. کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا جگرها طعم دار شوند.
مرحله 4: زغال چوب را آماده کنید
زغال چوب را خوب گرم کنید. این مرحله برای کسانی است که قصد دارند جگر را روی زغال کبابی کنند.
مرحله 5: جگر را روی یک سیخ بکشید
جگرهای پیاز را جدا کرده و به سیخ بکشید. سیخ ها را روی ذغال ها قرار دهید و به چرخش آن ها ادامه دهید تا جگر خوب پخته و قهوه ای شود. اگر می خواهید جگر کمی آبدار باشد، زودتر آن را از روی زغال ها جدا کنید و اگر می خواهید جگر بپزد، مدت بیشتری روی زغال ها بگذارید.
مرحله 6: آماده سازی کبد گاز
تابه را کمی چرب کنید و بگذارید داغ شود. جگرها را روی سیخ های کوچک چوبی یا فلزی بکشید و در تابه قرار دهید. یک طرف جگر را کاملا سرخ کنید و سپس طرف دیگر را سرخ کنید.
مرحله 7: پختن جگر در فر
فر را روشن کنید و یک توری مخصوص روی سینی فر قرار دهید. سیخ های جگر را روی کباب پز قرار دهید. فر را روی 200 درجه تنظیم کنید و سیخ ها را هر 10 دقیقه یکبار بچرخانید تا جگرها پخته و برشته شوند.
مرحله 8: جگر را سرو کنید
جگرهای پخته شده را با نان، پیاز و جعفری سرو کنید. نوش جان!.
[ad_2]