راهنمای فریز کردن هلوی تابستانی برای تازه ماندن همانند روز اول!
[ad_1]
با اولین لقمه یک هلوی رسیده و آبدار، تابستان رسما آغاز شده است. اگر هلو زیادی خریده اید، می توانید آن ها را برای استفاده در تمام سال در اسموتی ها، دسرها و حتی غذاهای خوش طعم فریز کنید. بطور کلی بهترین راه برای منجمد کردن هلو، خیس کردن آن در شکر، شربت یا آب است. با این کار می توانید حداقل 10 ماه آنها را در بالاترین کیفیت نگه دارید. پس این مقاله را با دقت بخوانید و یاد بگیرید که چگونه هلو را مرحله به مرحله منجمد کنید.
بیشتر بخوانید: کدام غذاها را نباید در فریزر نگهداری کرد؟ معرفی 19 ماده ممنوعه!
راهنمای منجمد کردن هلو در پنج مرحله
انجماد ساده ترین راه برای نگهداری طولانی مدت هلو تازه است. پیروی از این پنج مرحله آسان، تضمین می کند که هلوهای شما در طول سال در اوج خود باقی می مانند.
1- هلوها را بلانچ کنید
بلانچ کردن و سرد کردن هلو یک مرحله اولیه و بسیار ضروری در پوست کندن هلو است. انجام این مرحله در اوایل کار به شما این امکان را می دهد که پوست هلو را بدون آسیب رساندن به میوه جدا کنید. برای شروع، با استفاده از یک چاقوی فر کردن، یک X کوچک در ته هر هلو ببرید، مراقب باشید که قسمت گوشتی آن را عمیق نکنید.
یک قابلمه آب را بجوشانید. هلوها را با قرار دادن هر هلو در آب جوش به مدت 10 تا 15 ثانیه سفید کنید. وقتی زمان تمام شد سریع هلوها را با ملاقه بردارید و در ظرف آب یخ قرار دهید تا فرآیند پخت متوقف شود.
2- هلوها را پوست گرفته و خرد کنید
اکنون آماده پوست کندن و برش هلو هستید. این کار به لطف سفید کردن و خنک کردن شما آسان خواهد بود. از یک چاقوی صاف و تیز برای گرفتن گوشه پوست در مرکز X استفاده کنید. پوست را بردارید. این کار را تا زمانی انجام دهید که تمام پوست هلو را بردارید.
برای بریدن هلو، از چین شروع کنید و تا آخر با چاقو کار کنید. به آرامی دو نیمه را از هم بچرخانید تا هسته میوه آزاد شود و جدا شود.
هر نیمه هلو را به 4-8 قاچ برش دهید.
بیشتر بخوانید: با این روش می توانید قارچ های خود را بدون تغییر رنگ تا یک سال نگهداری کنید!
3- هلوها را با آب لیمو مخلوط کنید
برای جلوگیری از تغییر رنگ در اثر اکسید شدن، برش های هلو را در ظرفی بریزید و به ازای هر 450 گرم هلو، آب یک لیمو (حدود 2 قاشق غذاخوری) را در ظرف بریزید. آب لیمو از قهوه ای شدن هلوها جلوگیری می کند.
4- هلوها را روی ورقه پخت قرار دهید
یک سینی یا سینی را با کاغذ پخت بپوشانید. هلوها را به صورت یک لایه روی ورق بچینید و دقت کنید که هیچ کدام روی هم قرار نگیرند. حدود چهار ساعت تا یک شب در فریزر قرار دهید تا هلوها کاملا منجمد شوند. این مرحله از جمع شدن هلوها در فریزر و چسبیدن آنها به هم جلوگیری می کند.
5- هلوها را در کیسه یا ظرف فریزر قرار دهید
پس از یخ زدن هلوها، آنها را به کیسه فریزر یا ظرف فریزر منتقل کنید و روی آن برچسب تاریخ بزنید. قبل از قرار دادن در فریزر تا حد امکان هوا را از کیسه یا ظرف خارج کنید. هلو می تواند تا یک سال در فریزر بماند.
اگر بخواهیم هلو را در شکر یا شربت نگهداری کنیم چه می شود؟
وقتی هلوها آماده یخ زدن هستند باید روی آنها را با شکر بپوشانید یا در آب یا شربت قرار دهید. برای آغشته کردن هلوها به شکر، هلوها را کمی به شکر بپوشانید و در ظرف مخصوص فریزر قرار دهید، سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید هلوها قبل از انجماد در شکر خیس بخورند. برای خیساندن در آب یا شربت، هلوها را در ظرف مخصوص فریزر قرار دهید، سپس ظرف فریزر را با آب یا شربت پر کنید و حدود دو تا سه سانتی متر فاصله بگذارید، سپس آن را در فریزر قرار دهید. برای تهیه یک شربت سبک، یک قسمت شکر را روی چهار قسمت آب حرارت دهید تا شکر حل شود، سپس بگذارید خنک شود.
آیا می توانید هلو را با پوست منجمد کنید؟
البته می توانید، اما به شرطی که بخواهید هلو را با پوست استفاده کنید. هلوهای پوست کنده منجمد در اسموتی ها و بسیاری از محصولات پخته شده دیگر عالی هستند. فقط توجه داشته باشید که پوست کندن هلوهای منجمد ممکن است دشوار باشد، بنابراین اگر می خواهید آنها را پوست بگیرید، پوست کندن آنها قبل از منجمد شدن بسیار آسان تر است.
بیشتر بخوانید: روش صحیح و اصولی انجماد غذا در منزل
آیا موافق فریز کردن هلو هستید یا فکر می کنید باید آن را در تابستان تازه مصرف کنید؟
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مقاله با ما و کاربران عزیز سایت ستاره در میان بگذارید.
[ad_2]