تغذیه فصلی چیست؟ – ایسنا
[ad_1]
جولیا زومپانو، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند می گوید: «غذا خوردن به صورت فصلی مانند خوردن غذاهای محلی است. محصولات محلی معمولاً دارای مواد مغذی بیشتری هستند زیرا به طور طبیعی فرآوری می شوند و مردم بلافاصله پس از برداشت آن را مصرف می کنند.
به گزارش ایسناخوردن این غذاها به افراد این امکان را می دهد که حداکثر مقدار ویتامین ها و مواد معدنی، پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها را دریافت کنند که خطر ابتلا به بیماری را کاهش می دهد.
انتخاب غذاهایی که هر ماه به وفور در بازار وجود دارند، راه خوبی برای شروع یک رژیم غذایی فصلی است، زیرا ویتامین ها، مواد معدنی و کربوهیدرات های پیچیده زیادی را در اختیار ما قرار می دهند.
شان هفرون، متخصص قلب، نیز می گوید که برای تغییر رژیم غذایی خود باید اهل بازی باشید. او به مردم توصیه می کند که فراتر از کلم بروکلی و سایر سبزیجات رفته و از میوه ها و سبزیجات متنوع تری استفاده کنند.
به گزارش ایندیپندنت، توصیه کارشناسان این است که به بازارهای محلی بروید و از آنچه در هر فصل ارزان تر است استفاده کنید. با این حال، کارشناسان هشدار می دهند که غذا خوردن فصلی تنها راه نیست و برخی مطالعات نشان می دهد که مردم مناطق سردتر در زمستان با کمبود مواد مغذی مواجه هستند. بنابراین رژیم غذایی سالم و مصرف تمام مواد مغذی برای حفظ سلامت ضروری است.
انتهای پیام
[ad_2]