افزایش خطر سکته قلبی با مصرف زیاد این ویتامین – تابناک
[ad_1]
به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، بر اساس نتایج جدیدترین تحقیقات، افزایش بیش از حد ویتامین B با افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و سایر عوارض مرتبط است.
ویتامین B3 در اکثر غذاها مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی، برنج قهوه ای، آجیل و حبوبات وجود دارد. در تعدادی از کشورهای جهان، غنی سازی تعدادی از مواد غذایی اصلی و اصلی مانند آرد، غلات و جو دوسر برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی ضروری است.
طبق مطالعه جدیدی که در Nature Medicine منتشر شده است، سطوح بالای 4PY (محصول تجزیه نیاسین اضافی) ممکن است در بیماری های قلبی عروقی نقش داشته باشد.
در مطالعات بالینی، نشان داده شده است که سطوح بالاتر 4PY به شدت با وقوع حملات قلبی، انفارکتوس میوکارد و سایر عوارض جانبی قلبی در مقیاس بزرگ مرتبط است. این مطالعه نشان داد که افزایش 4PY به طور مستقیم باعث التهاب عروقی می شود که به رگ های خونی آسیب می رساند و می تواند منجر به تصلب شرایین یا ضخیم شدن شریان ها به دلیل تجمع پلاک در پوشش داخلی شود.
دکتر هازن، رئیس علوم قلب و عروق در موسسه تحقیقاتی لرنر کلینیک کلیولند و نویسنده اصلی این مطالعه، در بیانیه ای گفت: «این نتایج مبنایی را برای توسعه رویکردهای جدید برای مبارزه با اثرات سوء مصرف ویتامین ها فراهم می کند.
علاوه بر این، نتایج مطالعه ممکن است توضیح دهد که چرا نیاسین دیگر درمانی برای کاهش LDL یا کلسترول «بد» نیست.
این محقق ارشد افزود: پس از این مطالعه مشخص شد نیاسین اضافی باعث ایجاد عوارض نامشخصی می شود که تا حدی با مزایای کاهش LDL مقابله می کند. ما معتقدیم که یافته های ما در این مطالعه به توضیح پارادوکس بین اثر درمانی نیاسین و اثرات مضر آن بر قلب و عروق خونی به طور همزمان کمک می کند.
از این یافته ها می توان برای توسعه مداخلات و درمان های جدید برای کاهش و پیشگیری از التهاب عروقی استفاده کرد. با این حال، مطالعات طولانیمدت برای ارزیابی اثر افزایش مزمن سطوح 4PY بر آترواسکلروز مورد نیاز است.
[ad_2]